TRENDING NOW
WHITENING PEARL CREAM SPF15
MYR34.00
5 review(s)
Availability : In stock
Product Code : PLC
Option :
PLC
QTY :
Add To Wishlist
Add To Cart
Product Info
HOW TO USE
INGREDIENTS
WEIGHT
Video Gallery
Enquiry
  • Face cream from pearl extract with soft texture and easy application for daily use
  • Formulation of pearl extract that helps brighten and whiten naturally if used consistently
  • Contains SPF 15 to protect face for 4 hours long from UV rays
  • Help fade scars and pigmentation
  • The first application will give your skin that youthful and dewy supple looking skin even without wearing foundation
  • Paraben free
NOT181200879K
  • Apply evenly on entire face as base before make up.
  • Use day and night.

Petrolatum, mineral oil, ceresin, talc, ethylhexyl stearate, ethylhexyl palmitate, titanium dioxide, ethylhexyl methoxycinnamate, benzophenone-3, octocrylene, lanolin, parfum, octadecenedioic acid, bisabolol, tocopherol, acetyl hexapeptide-8, pearl powder.

15gm

Should you need more information on the product, kindly write your details to us.

Name * :
Email * :
Contact No. :
Enquiry * :
Security Code *
:
   
Buyers Reviews
18 Dec 2019
20:33:26 PM
KILLER PRODCUT...
Krim ni khusus untuk putihkan kulit muka..jeragat pun slow2 hilang dan pudar..bole pakai siang malam. farah calit tipis2 je sbb nanti x nak effect nmpk mcm pakai foundation pulak..lite2 je..sapu pada muka dia agak matte..lama2 ok..tp sgt bagus utk rawatan kulit dan kecerahan...x ada benda ni x lengkap tau ha3
By NOOR FARAZIELAH MOHD AMRAN
03 Dec 2019
15:03:04 PM
Pearl Cream gives Glowing Effect!
Best whitening cream so far! I suka sbb bagi glowing effect. Baru pakai sebulan dah tinggal sikit sebab sapu kat kaki, tangan & bekas2 kena seterika panas & periuk panas :)

You guys should try it out! Tak rugi!
By ZANALINDA MAMYUNI
18 Nov 2019
18:16:32 PM
TAK BEST KALAU TAK PAKAI
mmg best!
utk yg malas make up
pakai nipis takyah tebal2
pastu tempek bedak Translucent... da siap!!!
By Khairiah Azizan
02 Oct 2019
11:26:43 AM
WHITENING PEARL CREAM SPF15
My must have item on the dressing table. This is not only for my face but any other parts of the body that have dark skin tone eg. neck, armpit...... it clears all. Superb, Must Have Item.
By Norbanu Mohd Idris (Nora)
02 Sep 2019
13:04:42 PM
Whitening Pearl Cream
Saya dah guna krim ni tiga tahun... Memang best... Sampai kena buat stok sebab kat Sendayu Tinggi selalu habis. Jerawat pun pusat dan kurang. Kalau nak keluar pakai krim ni sahaja pun dah cukup... Nampak flawless. Walaupun bekas kecil, tapi memang berbaloi, 4 bulan pun tahan. BOLEH JIMAT. TERIMA KASIH SENDAYU TINGGI
By NURYUSLIZA YUNUS
1
/
3
Back to top