TRENDING NOW
D'FOLIA COFFEE
MYR27.50
8 review(s)
Availability : In stock
Product Code : CDF
Option :
CDF
QTY :
Add To Wishlist
Add To Cart
Product Info
HOW TO USE
INGREDIENTS
NUTRITION
WEIGHT
Downloads
Enquiry
  • Herbal coffee which is very good to drink every day.
  • It warms the body, avoid drowsiness, and provide energy
  • Good for the internal health of the uterus
050813/07/850
  • Take either 1 or 2 packet daily
  • Mix with 150ml hot water
Non-Dairy Creamer, fine sugar, instant coffee powder, malt extract, kacip fatimah extract, guar gum, inulin, stevia
234gm

20g x 15 sachet
F.A.Q 0.19 MB Download

Should you need more information on the product, kindly write your details to us.

Name * :
Email * :
Contact No. :
Enquiry * :
Security Code *
:
   
Buyers Reviews
12 Nov 2020
16:01:52 PM
the best coffee
this is teh best coffee i've ever had, badan sedap dan bertenaga lepas ambik coffee ni. tak minum rasa tak best, kena jugak minum baru rasa lengkap pagi saya
By ERICKA ROSIEDA
15 Oct 2020
08:37:22 AM
D'Folia
Rasa dia sedap..rasa kopi tak terlalu kuat..baru cuba..buatkan badan rasa ringan tapi saya lbh suka dgn female+..
By Norihan Jusoh
01 Jul 2020
11:14:16 AM
D'Folia Coffee
rasa kopi yang sangat sedap dan sesuai untuk minuman harian.
By NUR FARHANA BINTI ADENAN
14 May 2020
19:11:23 PM
Badan rasa cergas & bertenaga
Saya baru terima semalam & try minum pagi ni lepas bersahur.Selalunya lepas sahur saya rasa mengantuk sangat & akan tidur sekejap sebelum pegi ofis & kat ofis saya selalu sgt rasa mengantuk sampai kadang2 otak tak boleh fokus nak buat kerja.Arini lps minum d'folia badan rasa cergas & saya langsung tak mengantuk kat ofis.Kerja pun banyak yg dpt sy settlekan.Sy langsung x tidur dri lepas sahur jm 4 pagi smpi la sekarang jm 7:10mlm.Rasa cergas je.Mmg puas hati beli produk ni,berbaloi dgn harga yg murah.
By Dg Shazani
14 May 2020
12:15:39 PM
Sedap dan taebaik
Saya baru ambil coffe ni masuk hari ketiga, memang bertenaga sepanjang hari tak letih dan lesu bila tiba kat rumah lepas balik kerja. InsyaAllah akan jadi pengguna setia coffee ni.
By Hairunnisa
01 May 2020
07:51:24 AM
d'folia ♥️♥️♥️
Dh 3 hari ambil d'folia ni masa sahur,, mata jd tk mengantuk. Selalu bulan puasa selalu mengantuk.. badan pun segar sepanjang hari. Sy mix dgn Easyfull,, mmg sedap..
By Khariza Alia
04 Dec 2019
12:33:36 PM
terbaik
terbaik
By Nurul Aini Faizah Binti Mohd Noor
20 Oct 2019
23:36:24 PM
By Roziela Izasham
1
/
4
Back to top