Borang Pengesahan Butiran Ahli & Pengedar Sendayu Tinggi


Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/stmember/public_html/verify/index.php on line 214
Login ID
Member ID
* Kod ahli yang telah didaftarkan. Contoh: ME00215
Nama Penuh
IC No / Passport
Nationality
Gender

Address
Telephone
Mobile Phone
Email
Saya mengesahkan maklumat ini adalah benar

  1. Pengesahan ini hanya untuk ahli & pengedar yang berdaftar dengan pihak Sendayu Tinggi sahaja termasuk di applikasi Whatasapp.
  2. Setiap ahli & pengedar Sendayu Tinggi diminta untuk mengisi borang ini dengan lengkap bagi mengelakkan permohonan anda ditolak.
  3. Ahli & pengedar yang telah disahkan boleh membuat pembelian di laman web Sendayu Tinggi dengan harga yang lebih murah dari harga normal.
  4. Dalam proses pengesahan, pihak Sendayu Tinggi boleh menghubungi ahli atau pengedar tersebut pada bila-bila masa untuk membuat pengesahan bahawa sememangnya ahli atau pengedar tersebut yang mendaftar.
  5. Mana-mana ahli atau pengedar yang tidak membuat pengesahan dahulu sebelum membuat pembelian di laman web Sendayu Tinggi, harga produk adalah sama dengan harga normal walaupun anda log masuk pada laman web Sendayu Tinggi
  6. Jika ahli atau pengedar yang masih belum mendaftar di laman web Sendayu Tinggi, ahli perlu membuat pendaftaran dahulu dan kemudian pilih Registrant Type sebagai Walk-In di SINI
  7. Setelah selesai pengesahan, pihak Sendayu Tinggi akan memberi maklumbalas samaada secara email atau khidmat pesanan ringkas selepas proses pengesahan selesai.
  8. Proses pengesahan adalah dalam masa 3 hari waktu bekerja setelah ahli atau pengedar tersebut telah melengkapi butiran yang dikehendaki.
  9. Pastikan anda telah menerima email 'pengaktifan' dari pihak Sendayu Tinggi sebelum membuat pembelian di laman web Sendayu Tinggi. Jika dalam masa tiga(3) hari waktu bekerja selepas pendaftaran anda tidak menerima apa-apa email 'pengaktifan', boleh e-mail ke support@sendayutinggi.com untuk keterangan lanjut.